Stockholmspar vill byta partner

Stockholmspar vill byta partner

Vi söker ett par som vi kan umgås med på fritiden och som inte har något emot att byta partner under kvällens gång. Er ålder har inte någon betydelse, men ni är som vi renliga och friska. Varken jag eller min fru är stora utan tvärt om, men det brukar inte vara något hinder. Vi är helt normala personer utan en massa konstiga önskemål, och då vi inte heller ställer onormala krav vill vi att ni svarar på vårt anrop.

Vi vill bara ha ombyte i vår kärleksrelation och kunna njuta av sex med andra människor också. Min fru är en fräsch 50 åring och jag en ungdomlig 53 åring. Vi gillar det mesta här i livet utom för mycket tobaksrök runt oss. Dansar gör vi, spelar, badar och motionerar gärna, tycker om att ha allmänt roligt, samt är lättsamma.

Vi bor i nordvästra Stockholm utanför E18, som ligger mellan Enköping och Jakobsberg och nu hoppas vi att ni vill svar oss, så vi sen får lära känna er lite mer genom en första träff över en kopp kaffe eller något annat för att se om personkemin någorlunda stämmer överens. Vill ni sända med ett foto av er, så gör gärna det, och ni behöver inte vara nakna. Mer om oss får ni veta när vi träffas.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *