Par söker en dominant tjej!

Par söker en dominant tjej!

Jag är en 23 årig tjej, som söker efter en sexig, dominant tjej för att min sambo skulle älska att ha två dominanta tjejer i sängen. Du måste ha en rejält hårig fitta för det älskar min pojkvän. Du får gärna ha stora bröst, men det är inget krav. I övrigt behöver du inte vara bildskön men naturlig och sexuell.

Jag själv är lite mullig, 165 cm lång, med lockigt brunt hår, normalt stora bröst och en stor och skön rumpa. Min sambo är 25 år, 177 cm lång, med mellanblont kort hår, sexig, bra i sängen och han har också en härlig stjärt som jag njuter av att knulla med vår stora löskuk. Vi älskar rollspel, våtsex, tjejer som är dominanta, men ej S/M. Vi är hela och rena, samt fräscha och behöver ett foto av dig, gärna naket. Vi bor i södra Stockholm.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *