Par söker kvinna

par-soker-kvinnaHej vackra kvinnor.

Par söker kvinna som vill vara med i en trekant. En kvinna som vill vara med överallt på kvinnan och inte rädd för att ta för sig av henne. Du får gärna vara både dominant och undergiven och älska rollspel.  Viktigt för oss är att du är fräsch, ej rökare och diskret. Vi vill ha någon som kanske vill ses mer än 1 gång och gärna någon som har samma kroppsfysik som oss.  Det som också är viktigt är att du givetvis är ”Ren o hel” så att säga 😉 då vi är sambos.

Mannen är otroligt dominant och stark men är väldigt beskyddande över mig så att vi första läge är det en undergiven kvinna som man sen kanske kan utveckla till nåt mer vi söker. Kvinnan (Jag) är väldigt sensuell och undergiven men samtidigt inte rädd för att ta för sig utav det jag vill ha.

Vi tänker oss en middag, lite vin o musik för att sen ta det som det kommer. Inget ska kännas fel utan detta ska vara kul och upphetsande och ge oss alla 3 en upplevelse. Vi är båda väldigt raka och ärliga, det är viktigt att du med är det då vi ändå ska en ”relation” så allt som du känner ska du kunna säga rakt ut och det finns inga fel. Känner ni att något av detta passa på er så tveka inte och skriva hade varit en rolig upplevelse för alla iblandade.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *