Par söker tjej för härlig trekant

Som rubriken lyder: Jag och min kille söker en till tjej för en härlig trekant för oss. Eller rättare sagt så vill jag överraska honom med detta! Då detta är hans våta dröm att se mig ihop med en annan tjej och det har gjort att jag också är nyfiken på hur det skulle vara med en till tjej… Blir kåt av bara tanken!! Du ska vara mellan 23-35 år, hel o ren samt rakad är ett plus. Då vi har småbarn, behöves det lite planering för en eventuell träff. Först och främst ska vi tjejer hålla på med varandra, med slick och smek. Så bra om du antingen är bi eller i alla fall nyfiken. För att sedan gå över till killen och ge honom njutning! Vill du vara med och uppfylla min killes dröm? Hör gärna av dig till mig.

Puss!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.