Par vill träffa par

Par vill träffa par

Vi vägrar tro att ni inte finns. Vi kan förstå om ni inte tycker att vi är tillräckligt attraktiva, det är helt okej. Men att det inte skulle finnas något ärligt och seriöst par för oss, det tror vi inte på. Det är möjligt att det är ni som inte riktigt vågar svara för att ni känner att ni lämnar ut er, är ni det par vi hoppas på. Våga svara, vi lämnar också ut oss! Svar garanteras om ni stämmer in på vår annons, men annars borde ni ju inte svara.

Vi är ett gift par på 45 år, som bor cirka en timme från Stockholm. Vårt förhållande är mycket stabilt, precis som ert. Några problem sexuellt har vi inte, men är nyfikna på vad vi kan hitta på tillsammans. Det är sådant som man inte kan genomföra själva som vi är nyfikna på. Tillsammans med er vill vi ha gruppsex, partnerbyte och lite tjejsex. Vi är inte intresserade av udda tag. Vi tittar gärna på en porrvideo ibland och tycker det trevligt att försöka fotografera oss själva ibland också.

Några krav på att ni ska ha modellkroppar har vi inte. Kan inte mannen spruta tio gånger på raken så var bara lugn för det är inget krav. Ett krav däremot är att mannen inte ska ha stor penis, det har inte jag och lika barn leker kanske bäst, och hustrun har ingen längtan efter något större (det är tur det). Ni är ärliga och vet vad ni vill. Vi vill inte träffa ett som har för avsikt att träffa flera par och rulla runt i olika sängar varje helg. Ni, liksom vi, är friska och tänker så förbli. Så finns det något par mellan 30 och 45 år, som tror vi kan vara värda att lära känna lite bättre var inte blyga, svara! Hoppas ni finns.

Puss och kram

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej, får intrycket att ni verkar vara ett trevligt par och det är vi också; 49 resp 46år bägge smärt byggda och bor i stockholmstrakten. Har gärna en trevlig stund men inget filmande och vi pratar vaniljsex under trevliga former där diskretion och trevligt bemötande är signum..

  2. Vi är ett par från kronoberg som kanske är intresserade av att ses. Vi tänkte åka till Stockholm under NK julskyltning och gå runt på alla julmarknader och titta in på lite olika krogar för lite mat, öl, vin mm. Tänkte även åka till Köpenhamn i december på julmarknad. Kille med liten kuk 11,5cm och normal omkrets och tjejen vill att vi hittar en kille i ett par med samma storlek. Verkar vara mycket svårt att hitta. Söker par för vänskap även utanför sängen att hitta på roliga saker med och om allt känns rätt för alla så kan det leda till en mycket härlig relation mellan oss 4a.Vi är stora delar av sommaren på nudist camping där vi ställer upp vår husvagn och där vi trivs mycket bra då alla är som dom är utan fördomar. Många tror att det handlar om sex mm men det är så långt därifrån som det kan vara. Nakna är alla blottade, nakna och lika varandra. Så vem vet, kanske kan vi ses och hitta på något som kan leda vidare till sängen. Allt handlar om kemi, samtycke och stundens vilja. Men vi kan väl höras av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *