Särbopar söker en bisexuellt intresserad kvinna

Särbopar söker en bisexuellt intresserad kvinna

Södra Halland och Skåne! Vi är ett lyckligt särbopar som hittat varandra via en kontaktannons och nu vill vi på samma sätt få kontakt med en bisexuellt intresserad kvinna for skön och mysig mjuksex på tre under dagtid och vardagar under trygga och diskreta former. Vi har både stil och finess. Och vi ar självklart 100% friska, renliga, diskreta, frigjorda och seriösa.

Jag är lång, slank med fasta bröst, en rund sexig stjärt, snygga ben och en våt, välfriserad mus. Min älskare ar smärt och välbyggd, med en precis lagom stor kuk. Han ar mycket uthållig och älskar att slicka fitta, kela och kramas. Jag klär mig raffigt och tycker om sexleksaker, ej sadism eller aga.

Din ålder spelar ingen roll, bara du ser fräsch ut och är utan övervikt. Jag längtar efter tjejsex, en trekant att få se dig bli knullad av min älskare om och om igen, när jag onanerar. Träffas gör vi i min villa eller hos dig. Vi är båda två lyckligt gifta, men inte med varandra. Vi hoppas på en frigjord, varaktig kontakt. Jag ser ut som på fotot och tänder bland annat på att bli fotograferad och filmad gärna upphetsande rollspel och utomhussex samt gemensam onani. Svar gärna med foto som inte behöver vara naket! Ditt civilstånd och din hudfärg saknar helt betydelse, bara du är kåt.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *