Se ett par som älskar med varandra

se-ett-par-som-alskar-med-varandraVi vill se er älska!!

Hejsan! Vi är ett skönt ödmjukt par som bor på söder i Stockholm. Tar det mesta här i livet med ro, men vill förverkliga en fantasi! Nämligen se ett par som älskar med varandra och som tänder på att ha ett par som åskådare närvarande.

Självklart respekterar vi era krav och önskemål vid ett eventuellt möte, där ni bestämmer vad som gäller och inte! Vi har en helt normal relation till vår sexualitet och spenderar inte all vår tid åt detta!!

Lite om oss själva. Utövar stor tid åt vårt arbete och livspassion, bild och form! Vi arbetar som grafiska formgivare och älskar att resa till udda och spännande resmål och övrig tid till ett evigt restaurerande av en gammal släkt gård!

Om utseende spelar roll så ser vi väl ganska bra ut (normala) 31 och 30 år varken för smala eller för tjocka! VI har inga större förväntningar, utan ser mest i fram emot en skön och trevlig erfarenhet där vi alla har kul och tar det hela med en nypa salt! Obs!! detta är från Vår sida helt seriöst menat. Vore trevligt om ni hör av er. Kramar

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej. Jag och min fru vill en bra par för umgos och partnerbytesex i samma säng. Vi bör i Stockholm. Jag är 183 lång 90 kg med en hård kuk,min fru är160 med jätte stor bröst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *