Sex i samma rum

Sex i samma rumNybörjarpar
Vi är ett särbopar sen 7 år tillbaka och bor en bit utanför Uppsala och som fantiserat mycket om detta med sex med ett annat par, vi har dock aldrig testat detta förut. Vi är i första hand inte ute efter partnerbyte utan sex i samma rum och lite hjälpsamma händer och tungor, men vem vet vad som händer i stundens hetta.

Vi kanske kan börja med en träff ute över en öl. Stämmer sen kemin mellan oss så går vi vidare ut i natten och har kul tillsammans eller åker hem till någon av oss, eller varför inte en finlandskryssning framöver. Tycker ni detta låter intressant så tveka inte att höra av er, vi börjar med mailkontakt så får vi se hur det hela utvecklar sig. Vill även att ni är beredda på att skickar en bild så småningom helst helfigur och det behöver inte vara naket och självklart svarar vi med bild om vi tycker att ni verkar vara dom rätta. 100% diskretion, renlighet och ärlighet ges och krävs.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej..
    Här är också ett särbopar som träffats i 1 1/2 år..
    Han bor en bit utanför Uppsala. Hon i Stockholm.
    Är intresserade precis som ni av sex i samma rum men om det stämmer så kan det bli mer. Vore kul att lära känna varandra.. Vi är fräscha 53 och 55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.