Sex med mig i centrum

sex-med-mig-i-centrumHejsan !!!! Vi är ett fräscht,friskt och sexigt par boende strax söder om Sthlm. Jag 25 min man 36 år. Lyckligt gifta sedan 5 år tillbaks och har barn, så detta måste ske mycket diskret. Vi vill att du skall kunna besöka oss sena helgkvällar nu och då för heta stunder.

Min man är Välutrustad 20x17cm men jag vill gärna prova en ännu större, viktigaste är att den är mycket grov. Vi vill på detta sätt ”krydda” vårt sexliv och min man får foto/filma (för privat bruk) då vi har sex med mig i centrum.

Jag är öppen för sex i alla hål och vill gärna prova en ”dubbel macka”, har alltid raffset/latex strumpor och vi har även köpt flertal super höga skor som jag bär då vi har sex. Jag ser mycket bra ut med jätte tuttar.

Detta är SISTA gången vi försöker få kontakt med en XXL man, eftersom det mest verkar vara foto samlare som svarar med ”falska” bilder och förhoppningar. Vi söker kontakten och tänker inte skicka några fler bilder. Däremot vill vi att du skall kunna skicka minst 2 bilder(behöver inte vara ansikts) på din utrustning så man ser att det är samma person på fotona. Din ålder/utseende är mindre viktig eftersom jag INTE är ute efter en ny partner. Huvudsaken du är FRISK/ FRÄSCH och NORMAL i övrigt.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *