Vill ni testa en kuk på 24 cm?

Vill ni testa en kuk på 24 cm?

Grovt utrustad som jag tycker det är dumt att slösa med. Alla som känner att ni skulle vilja ta del av en stor grov kuk hör av er till mig. Jag är en kåt, fräsch man på 49 år. Ställer upp på det mesta, så hör av er. Gärna rollspel i olika former, foto och film. Er ålder spelar ingen roll, ni kan vara smala, mulliga eller tjocka med stora eller små bröst. Skulle ni råka vara ett par, som är intresserade av att ha lite extra kuk, så hör av er. Är mycket nyfiken på BS men inget krav. Det finns mycket som jag skulle vilja göra så kom med egna förslag. Skriv och berätta vad ni vill göra med en extra ordinär kuk på 24 cm. Jag svarar alla!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *