Sköna träffar

Sköna träffarsköna träffar
Hej!!! Vi är ett par, han: 26, hon: 19. Vi söker par eller kvinna för sköna och roliga stunder. Det vi är ute efter är sex i samma rum och om det då känns rätt, är vi villiga att ta steget att ha p-byte och ev. tjejsex… Ni är ett fräscht par som vi. Ålder är inget vi bryr oss om. Vi tycker även att det vore mysigt med hemmakvällar med god mat och dryck eller häftiga kvällar på krogen med mycket dans och mycket skoj. Ni par som verkar intresserade: Tveka inte ni har inget att förlora. Ni par som är osäkra: Hör av er ändå. Det finns lösningar till allt. Ensamma tjejer kan även svara… Varma Kramar!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hejsan vi är ett par som är intresserad av träffa er. Vi bor i närheten av Göteborg (Borås). Om ni är intresserad skriv på kik eric201124

  2. Hejsan!! vi är lite intresserade av samma sak, vi har precis börjat med detta så det vi önskar om eventuell träff blir av och att kemin stämmer är kanske främst att se på och ha sex i samma rum eventuellt mer men är som sagt nya på detta och tar det därför lugnt i början, jag är 29, min flickvän/sambo är 23 och bosatta i södra skåne, ni kan nå oss på Epost [email protected] eller på skype med samma namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *