Sköna trekanter med mig kvinnan

Vi söker en mogen seriös gentleman för sköna trekanter med mig kvinnan i centrum. Vi har aldrig provat på knullkontakter så här men hoppas på tur så här första gången!

Vi äter och dricker gott sedan tar ni män hand om mig. Kyssar och smek. Ni smeker av mig mina kläder och älskar med mig en efter en och så kan vi hålla på tills alla är nöjda och belåtna. VI ser helst att vi kan få till ett långvarigt förhållande där vi kan hitta gemensamma saker att göra tillsammans även utanför sänghalmen. En kryssning till Mariehamn, ett teaterbesök eller så kan vi framöver träffas en helg och snickra litet på vårt fritidshus kombinerat med mysig skön samvaro.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.