Moget par söker en man

Moget par söker en man

Moget par där mannen är nyfiken på att runka och suga kuk, söker efter en man, 25 till 45 år, som är bisexuell, och blir kåt av att se, runka och suga en kuk. Vi män suger och runkar av varandra medan frun ser på och visar upp sig klädd i sexiga underkläder och högklackade skor. Hon lägger sig på sängen och vi turas om att slicka hennes fitta och suga kuken på varandra. Vi provar även att ha våra kukar samtidigt i hennes titta och knulla. Givetvis suger och runkar även hon av oss.

Jag, mannen, hjälper henne att suga dig och hon hjälper dig att suga mig. Vi slickar hennes fitta riktigt kåt och våt innan vi börjar knulla henne. Du får knulla först och när du känner att du vill spruta drar du ut kuken, och jag, mannen, får runka av dig och låta din sats spruta utanpå hennes fitta, detsamma gör du med mig. Vi män kan, om du vill och gillar det, vara klädda i sexiga damunderkläder. Jag, mannen, blir jättekåt av att ta på nylonstrumpor, trosor med mera. Du man som svarar måste vara beredd att suga kuk och få din avsugen av en man, är du inte det, svara inte.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej har ingen erfarenhet av detta direkt men jag kan absolut tänka mig att prova på lite runka och suga kuk ni kan väl höra av er om det låter intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.