Snyggt par i 30-års åldern

Snyggt parHej! vi är ett snyggt par i 30-års åldern som är roliga att umgås med. Vi söker likasinnade par/tjejer som liksom vi är renliga, ärliga, seriösa och ute efter spännande sexuella uppplevelser. Vi har varit gifta sedan 2000 och trivs väldigt bra tillsammans och är ute efter bus och spänning.

Hon är vacker, ljus, mjuk, fräsch, 169 cm / 58 kg med fasta bröst.

Han har slank fin och fräsch kropp och en kanonrumpa, 180 cm / 72 kilo.

Vi är ännu noviser när det gäller partnerbyte, men vi är väldigt nyfikna på det. Hon är även nyfiken på att testa vara tillsammans med en annan tjej. Vi träffas gärna på neutral mark först innan det leder vidare. Skriv gärna och berätta om er själva. Var ärliga i era svar, för det vinner ju alla på. Total diskretion krävs åt båda håll förstås. Bilder är självklart en stor fördel – behöver ej vara naket.

Kram så länge

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

    1. Hej hej vi är intresserade av att lära känna er närmre. Vi är båda 29 år. Min sambo Hanna är topp i alla kategorier men hon e slank och har liten fast rumpa . Bilder går bra om vi byter mail om ni är intresserade . Men jag gillar att variera med lite kurvigt o gillade verkligen de jag såg . Din fru ser extremt bra ut på alla 4 ;). Vad säger ni om storleken ? För jag har ca 25-27 och bred så jag kan inte säga att de är till en fördel . Men hör gärna av er mvh Micke o Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.