Söker djärva par

Söker djärva par

Vi är ett par i början av 40 års åldern från Roslagen som vill uppleva nya spännande saker i vårt sexliv. Vi har varit gifta i flera år och har fortfarande mycket bra sex tillsammans. För att upprätthålla det äktenskapliga sexlivet använder vi några spännande fantasier, drömmar och rollspel i våra sexliv.

Nu känner vi att vi vill försöka leva ut några av dessa och utvidga gränserna i vår relation. Till utseendet är vi båda smala, cirka 180 cm långa och ser ut på ett sätt som vi inte tror kommer att skrämma bort dig! Vi är också båda icke-rökare. Det skulle vara fel att säga att utseende inte spelar någon roll när det gäller vem vi vill uppleva detta med. Vi kan inte dölja det faktum att ett normalt attraktivt utseende, med en glimt i ögonen på er båda, påverkar hur upphetsande och frestande det kommer att vara att uppleva sådana saker med er.

Men vi vill träffa och lära känna par som känner på samma sätt. Detta är inte en direkt inbjudan till partnerbyte eller liknande. Utan mer en önskan att träffas ibland och ha sexuella upplevelser tillsammans. Vi är ganska oerfarna i det här, men har upplevt några mindre, men väldigt spännande episoder.

Det spelar ingen roll om ni bor långt bort, eftersom vi lätt kan träffas på olika platser i landet. Vi kan till exempel börja med lite meddelanden här. Sen kan vi träffas över en måltid med god mat och vin, prata lite som de flesta vänner, men naturligtvis också om sex. Tända varandra ytterligare genom att damerna till exempel strippar för oss män och att vi alla sen har sexupplevelser i samma rum.

Det är viktigt för oss att ni också har gemensamma åsikter och en klar medvetenhet om var gränserna för er som par och individer går. Om detta är något som verkar intressant eller tänder er, skulle vi gärna höra från er. Vi väntar på spännande svar!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.