Söker en tjej av min egen typ

Söker en tjej av min egen typ

Söker en tjej för tjejsex. vi är ett par 24 och 29 år från Trelleborg. Jag (hon) är: 175 cm, 63 kg, blå ögon, långt, ljust hår, 80b, rakad. Han: 177 cm, 75 kg, blå ögon, kort, mörkblont hår. Vi letar efter en tjej som är min typ och kan träffa oss för några vackra stunder med sex.

Och om det går bra så kanske du även delta i nästa gruppsexträff om så önskas. Eftersom jag har träffat några killar / män från nätet. Men nu tror jag att det är dags för min kille att det är hans tur nu. Så om du vill ha en eller flera coola stunder med mig och min kille så skicka några ord och en bild på dig.

Min kille säger: du måste älska att suga kuk, kanske den första träffen bara blir en riktig avsugning eller kanske mer? Det bästa killen vet är läckra avsugningar. Hoppas på många svar. Ps: det här är en allvarlig annons så alla junkies där ute lämna oss i fred, snälla!!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.