Söt tjej letar efter tjejer, killar och par för läcker sex

Söt tjej letar efter tjejer, killar och par för läcker sex

Jag är en söt tjej på nästan 26 år, som för närvarande är singel. Jag är väldigt förtjust i sex och skulle vilja prova på lite nya saker. Jag är 169 cm lång och väger 55 kg. Jag har långt brunt hår och bruna ögon. Smal och välvårdad. Gillar att hålla mig i form. Jag hoppas att du som läser detta är seriös för annars behöver du inte svara. Jag vill ha kontakt med tjejer och killar, var för sig eller om ni är ett par. Jag hoppas att vi kan hitta på mycket mysigt och härligt tillsammans!

Jag gillar att utforska det sexuella, men S/M och liknande är inte riktigt min stil! Tycker du att det låter spännande? Jag hoppas det. Det här är min första gång jag testar en annons, så jag är verkligen upphetsad! Hoppas återigen att du är seriös! Frisk och sjukdoms fri är en självklarhet! Du måste skicka med en bild! Många kyssar från Charlotte

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.