Stockholmspar letar efter en flickvän

Stockholmspar letar efter en flickvän

Hej, vi är ett par på 28 år som vill lära känna en tjej/kvinna för vanlig sex/mysighet. Jag börjar med att berätta lite om oss. Vi ser normalt sett bra ut, han är en lång (190 cm), mörk, blåögd, kraftfull, en stilig man. Hon är 172 cm. långt mörkt hår, solbränna, bruna ögon, formerna är korrekt placerade. Vi är båda positiva människor med mycket humor, skrattar mycket och ofta, inte minst åt oss själva! Han arbetar i ett kreativt yrke, hon är student. Vi uppskattar ett lugnt liv även om vi ibland kan ha fest, men båda föredrar vi en god måltid med ett gott vin, en massa prat och skratt med vänner runt bordet framför utelivet.

Vi älskar att älska, sex och erotik är en stor del av våra liv, och vi har många önskningar, drömmar och fantasier som vi skulle älska att göra verkliga. (Kanske har du någon fantasi som matchar våra, eller någon som också kan bli vår?) Det är i några av dessa drömmar och fantasier som du just kommer in och vi pratar mycket om dig, inte minst vad vi vill göra tillsammans med dig! Rollspel är en viktig del, han är dominerande, hon undergiven. Gammaldags uppfostran (INTE fysisk smärta!) är centralt i detta, han är en vuxenpedagog, hon är hans unga oerfarna tjej.

Vi önskar att det fanns en tjej/kvinna där ute som kanske vill bli ”upplärd” av henne, vara tillsammans med henne och inte minst tillfredsställa henne, allt under ledning och övervakning av honom. Vi har ingen erfarenhet av att ha en tredje person i våra lekar, men vi tror nog att vi kan räkna ut saker när vi blir bekanta, tror du inte det också? Skriv ett svar med några ord, vi lovar och förväntar oss fullständig diskretion, och naturligtvis är vi 100% sjukdomsfria, vilket du också är!! Utöver det ställer vi inga krav på dig, men vi tror att du har en solid portion humor, att du är mentalt normal och att du gillar att spela lite. Huruvida du redan är i en relation och din ålder är upp till dig.

Vi hoppas att du kommer att skicka oss ett svar med några ord snart, låt oss lära känna lite via PM och eventuellt telefon innan vi bestämmer oss för att träffas. Först då kan vi ta reda på om det finns någon ”kemi” mellan oss som gör att vi kan uppleva detta. Stor kram från paret i Stockholm!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.