Vi vill berika vårt härliga sexliv med en tjej

Vi vill berika vårt härliga sexliv med en tjej

Attraktivt par i Medelpad, som länge har pratat om att berika vårt härliga sexliv genom att träffa en skön bisexuell tjej. Vi fantiserar ofta om dig när vi älskar och vill nu förverkliga våra och dina fantasier. Du är slank eller lite mullig. Din nationalitet och ålder är oväsentlig. Helst önskas en längre relation och att även vi även kan umgås vid sidan av kärlekslivet. Vi tjejer kan även träffas på tu man hand ibland.

Jag är 28 år, 170 cm, 55 kg, bisexuell, anses av de flesta som snygg, har en del erfarenhet av tjejsex. Har är 43 år 180 cm, 80 kg, heterosexuell, ser bra ut med en sexig och fin kropp samt är en i underbar älskare. Vi tar ett glas vin eller en drink, men är rökfria. Vidare är vi diskreta, renliga, lätta att umgås med och har alltid nära till skratt. Vi tänder bland annat på en bra porrfilm, oralsex, tjejsex, sexiga underkläder, oljemassage, analt och rakat med mera.

Allt sker med hänsyn och respekt till varandra. Seriösa svar med foto, gärna i helfigur och tel-nr ger svar. Behöver inte vara naket. Svara snabbt, gärna med ett erotiskt svar och berätta vad som får dig att tända. Vi är liksom dig 100% seriösa. Eventuellt kan ett fräscht par svara där hon är bisexuell. Inga ensamma män. Kram!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *