Tjejsex, kanske tre- eller fyrkant?

Tjejsex, kanske tre- eller fyrkant?

Är du nyfiken på hur det är att röra vid en annan tjej, kyssa, kela, smeka, slicka…? I så fall har vi något gemensamt! Jag är en söt tjej på cirka 30 år som tycker att tjejer bara blir sötare och sötare? Säger inte mycket mer här, för jag vet att om du har samma önskemål som mig, samma pirrningar i kroppen, då vet du exakt vad jag tänker på och fantiserar om att prova med dig. Har en sambo som jag har lovat att får vara med första gången jag har kul med en annan tjej, och jag hoppas att det är okej för dig. Om du tillåter det så låter vi honom vara med oss, antingen bara med mig eller med oss båda – det bestämmer du.

Om du har en man själv eller en kompis så han var med i vårt möte under samma förhållanden som min partner. Föredrar att du är lika oerfaren som jag, för jag tror att det kommer att bli extra tändande och spännande då, men okej, tjejer med viss erfarenhet kan ta kontakt de också! 2-3 bilder i ditt svar är ett krav, om så bara ett passfoto och några helt påklädda vanliga foton. Var det något mer då tro? Ja, åldern. Du bestämmer det själv – men tjejer som är yngre än mig själv, tjaaa?

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *