Tjejsex och trekant med oss

Tjejsex och trekant med oss

Hej! Jag är en tjej på 25 år, bor i Göteborg med världens mest underbara kille! Vi bor i vår egen lägenhet och älskar att utforska sex. Jag har hittills provat tjejsex och trekant och vill ha mer. Hoppas att det finns några söta tjejer här som vill samma sak. Jag kanske är lite kräsen så skicka mig en bild så får du garanterat svar. Jag är 166 cm och väger 52 kg, smal, välvårdad, små bröst, mörkt, långt hår, liten fin rumpa. Min kille är modell, 186 cm, några och 80 kg, mörkt hår, och är helt enkelt vacker.

Jag vill hitta en tjej eller ett par som älskar sex och spänning. Jag är 100% allvarlig och hoppas att få uppleva både en trekant och tjejsex igen! Skicka ett svar till mig … Skicka mig ett mobilnummer för snabb kontakt! Hoppas att vi träffas snart!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej . Hur ska vi träffas och prata min fru och jag är redo för ett kollektivt utbyte. Försök att kontakta mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *