Tjejsex och partnerbyte

TjejsexHej. Vi är ett par på 18 (Hon) och 40år (Han). Vi har läst massor av annonser men vårat dilemma är att antingen är hon för ung eller han för gammal. Så nu försöker vi själva att hitta ett par eller en BS tjej. Vilka är vi då? Hon är 18år mullig storbystad alltid rakad har intim piercingar både i bröst och mus hon har långt mörkt hår och är BS. Han är 40år normalt bygd ej rakad välutr har långt mörkt hår. Tjejen är BS dock inte killen.

Vi är inga fotomodeller och söker heller inga sådana utan vad vi söker är ett normalt par eller en bs tjej som liksom vi vill berika sitt sexliv på ett skönt och kul sätt. Vi gillar det mesta så som Tjejsex oralsex Partnerbyte och dubbelmackor. Självklart är vi friska och vänner av tvål och vatten.

Vi söker ett par eller en BS tjej i åldern 18-35år gärna ett par som vi med lite åldersskillnad sen om det är killen eller tjejen som är yngst spelar definitivt ingen roll. Eftersom tjejen är BS så är det ett krav att tjejen i paret är det också. Vi bor i Dalarna och för att det ska va lätt att kunna träffas så är det en stor fördel om ni finns i dalarna eller i närheten.

Kram från oss.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.