Tjejsex och trekant

Tjejsex och trekant

Tjejsex och trekant kan vi tänka oss!!!! Vi letar efter: En tjej (18-30 år) som kan vara vår vanliga flirt och flickvän, en tjej som kan krypa upp i soffhörnet eller under täcket med oss, en som vi kan njuta av i vårt stora hörnbadkar och som kan bo hos oss så ofta som vi känner för lite extra sängsällskap – kan vara några härliga kvällar, nätter och morgnar tillsammans, där! Vi hoppas också på några trevliga promenader ute i skogen och på åkrarna tillsammans, men de flesta kvällar enbart hemma med spel, kul, sex etc. Om du vill lära känna oss bättre, skicka ett svar och skriv lite om dig själv. Vi bor i Göteborg, men han är extremt svag för tjejer med Skånedialekt och har erfarenhet av att flickor därifrån är så väldigt mysiga, så vi hoppas träffa någon därifrån som mer än gärna kommer hem till oss, tillbringar natten, helgdagar och helger med oss och bara gosar med oss!

Hon: Söker en tjej för att uppleva tjejsex och trekant. Har inte testat det tidigare och är väldigt nyfiken på det här området. Är öppen för det mesta. Jag vill leka med en tjej, ta reda på hur det är att röra vid en annan tjej, känna din kropp, jag vill ha sex med dig ensam och med min partner och jag vill se att du har sex med honom. Min kille och jag har varit tillsammans i 7 år och har verkligen pratat om trekant med en tjej från början, men det har inte hänt än, främst för osäkerheten och vad det kanske kommer att orsaka efteråt. Men nu känner vi oss säkra på var vi står i vår relation och vill göra ord och fantasier till verklighet. Det som önskas i det här speciella ögonblicket är lite svårt för mig att sätta ord på, men det handlar i princip om att vara i intim kontakt med en annan tjejs kropp. I alla fall vill jag kunna gå framåt långsamt och låta det naturligt utvecklas i den takt vi alla tre känner är lämpligt.

Han: Självklart tänder han våldsamt på tanken av att se två tjejer krama och kela med varandra och till och med få delta och ha sex med dig och min tjej efter varandra, om varandra, varannan gång och samtidigt, etc. Jag är redo för allt som läckra tre personer kan komma på utan annan hjälp än vad som händer, fingrar, mun och tunga, och hoppas att du bara tar kontakt med oss?så att vi kan prova allt med dig.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.