Trekant med en tjej

Trekant med en tjej

Hej. Letar du efter samma sak som mig/oss? Jag är en tjej på 23 som har en äldre manlig pojkvän. Vi har alltid en fantastisk tid tillsammans. Jag studerar och han arbetar. Vi tycker om varandra och livet. Vi är öppna och har trevliga intressen och tycker om att umgås med goda vänner. Vi ser vanligtvis på livet med en glimt i ögat. Humor och självinsikt är viktiga egenskaper. Jag/vi vill prova en trekant med en tjej. Vi båda tänder på detta och söker nu efter dig.

Jag är heterosexuell men tänder också på tjejer och vill prova tjejsex med en möjlighet för min manliga vän att titta på och delta. Han är trevlig, mild, positiv, engagerande, omtänksam och angelägen om att familj och vänner har det bra. Han har gröna ögon och mörkbrunt hår.

Kanske är du liten och smal eller har en normal vikt relativt till storleken. Ganska smal är dock något vi tänder på. För oss är det positivt om du har små eller inte så stora bröst. Du är mellan 18 – 25 år. Du bor på västkusten. Du har tänkt igenom detta noggrant innan du svarar. Vi ska njuta av detta med en ömsesidig respekt för varandra.

Vi vill först träffa dig offentligt bland andra människor. Detta är för både vår och din säkerhet. Vi vill ta reda på om vi hittar en kemi mellan oss. Vi vill ENDAST ha seriösa svar. Vi kräver ömsesidigt diskretion, respekt och sjukdomsfrihet. Hoppas att höra från dig. Låt livet ge dig och oss nya härliga bekanta, nöjen och upplevelser. Kram från mig till dig!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *