Vill att min kille ska knulla en annan tjej

Vill att min kille ska knulla en annan tjej

Vi är ett par på 34 år, hon är 160 cm, med former, vacker tjej! Han är stilig, lång med mörkt hår. Vi bor mellan Linköping och Motala. Vi är rena, diskreta, sjukdomsfria, socialt trevliga människor. Något vi förväntar dig att du ska vara också. Jag och min pojkvän har en fantastisk relation och litar på varandra fullt ut. Men jag har alltid haft en dröm att få se honom knulla en annan tjej. Jag har pratat med honom om det och vi har båda kommit överens om att utnyttja möjligheten om något spännande dyker upp.

Antingen så kommer vi till dig eller du till oss och kanske kan vi gå till en bar och dricka lite öl och ha trevligt först. Sedan går vi hem, under hela kvällen så små flörtar du med min pojkvän, ni kysser varandra, han slickar dig och du suger honom och sen knullar ni. Jag kommer också att delta i leken så småningom men vill först bara titta på. Jag har aldrig haft sex med en tjej tidigare, men det verkar väldigt upphetsad!

Blir glad om jag får svar från några seriösa tjejer där ute. När du först skickar ett svar så bifoga en bild på dig själv!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.