Vill du knulla henne eller mig?

Vill du knulla henne eller mig?

Par på 28 år som söker män! Hon väldigt vacker 176 cm, långt hår, ganska stora bröst, smal. Han gillar att titta på när du knullar mig och kan även vara med dig då han är lite bisexuell. Hon älskar att bli knullad med en knytnäve, bli knullad analt, suga kuk och att du slickar henne.

Du är som vi seriösa och lite generös. Vi letar bara efter vuxna män från 40 år och uppåt och du bestämmer dig för vad du vill uppleva med oss. Vi bara kräver att du är frisk, ren, anständig och skickar oss ett trevligt meddelande. Priset beror på vad du vill göra med oss. Kramar från oss.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Dej så klart mmmmm jag är en tjej om du vill knulla mej sejer jag okej 😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😗🥴🥴🥴🥴🥴😗😗🤤🤤🤤🤤🤤🤫🤫🤫😯😯😯😯😽😽😽👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉snälla 🥺🥺🥺hot boy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.