Vill ha tjejsex

Vill ha tjejsex

Vill ha kontakt med en tjej som vill ha tjejsex. Jag är 24 år, är 173 cm lång, väger 61 kg, har långt hår, blå ögon, fast tuttar och ser annars attraktiv ut. Är lite kräsen när det gäller utseende, så hoppas att träffa en tjej som ser snygg ut… och naturligtvis måste kemi finnas också. Vill ha regelbundna träffar, det fungerar bäst för mig. För närvarande träffar jag inte några andra tjejer.

Har en man som är stilig och snäll, om det är tillåtet från din sida så kan han tänka sig att lära känna dig han också, men vi tror inte att han borde ligga med dig, men kanske få lite kramar och smek med dig samtidigt som du och jag har sex (om du inte har något emot det då). Är 100% allvarliga, och sjukdomsfria naturligtvis. Ta kontakt, hoppas att vi kan lära känna dig. Är inte så lätt att lära känna någon online, kanske detta kan hjälpa. Om du vill så kan jag ge dig mitt telefonnummer så kan du skicka ett SMS eller ringa mig. Kramar

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.