Vill ni mysa med oss?

Vi är ett par som söker ett annat par för att utöka våra fantasier. Vad är ni intresserad av? Vi vill träffa ett par som vill bygger upp ett mysigt men seriöst förhållande. vi vill ha lite intima lekar. Ni ska båda vara bi eller nyfiken på att prova .Berätta vi är supernyfikna. Vilka är vi då jo vi är ett par som har varit tillsammans i 15 år tycker att det är mysigt med intima lekar.

Han är 180 98 16 Hon är 170 55 C85 Vi leker gärna med olja, leksaker allt vad fantasin kan tillåta tycker vi om att ha kul med. Är huvudsakligen intresserad av partnerbyte vid första intima tillfälle vill även prova på att ha gruppsex Han är oerfaren av bi men nyfiken på att prova. Tjejen här har provat på Tjejsex och tyckte det var spännande.

Vad tycker ni om? Vi har ju barn med så vi har lite problem med att fixa det med barnvakten ibland. Vi bor i nordöstra Skåne på gränsen till nordväst, ni bor gärna i norra delen av Skåne eller i dessa krokarna. vi är övertygad om att vi får det underbart skönt i alla fall. KRAV ni ska vara intresserade av partnerbyte.

Kramar från oss

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *