Vill ni uppleva sex med andra?

Vill ni uppleva sex med andra?

Vi letar efter människor som är självsäkra och vet att de vill uppleva sex med andra i trevliga och säkra omgivningar. Vi träffas på ett hotell eller i en privat bostad i slutet av varje månad – vid våra träffar är bara par och enskilda kvinnor inbjudna. Män behöver inte svara. Vad som sen händer är upp till varje individ. Det är ett måste att deltagarna respekterar alla de andra – och är så ordnade att man kan uppleva signaler och bete sig som vanliga, normala människor. Sammanfattningen är att alla ska kunna känna sig trygga och ha en fantastisk upplevelse.

Om det finns par eller ensamma kvinnor som tycker att detta är intressant, kontakta oss bara. Från tidigare erfarenheter vet vi att gensvaret brukar vara stort – och det är ofta så att det finns många nyfikna människor som låtsas vara intresserade. Därför bokar vi endast träffar per telefon om du/ni tycker att det är av intresse. Vi är seriösa och vi förväntar oss samma sak från dem som tar kontakt.

Exakt datum varje månad fastställts gemensamt för att så många som möjligt ska ha en möjlighet att delta – men det brukar vara i slutet på månaden. När vi träffas kommer det att vara så att du/ni anländer till den angivna adressen vid den angivna tiden.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej vi är ett par i Malmö som har stor intresse att deltar i era träffar, vart finns ni är ni i närheten av oss?

    Vänliga hälsningar
    Sam o Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *