Dominant kvinna sökes!

Dominant kvinna sökes!

Vi är ett par mellan 40 och 45 år, där mannen är dominant och normalbyggd. Kvinnan är undergiven och mycket överviktig. Jag, mannen behöver hjälp med att sätta kvinnan på plats, då hon börjar bli alltför stark i tron på sig själv. Gemensamt kan vi med stil och finess lära henne ett och annat. Kom med förslag. Jag är öppen för det mesta. Mina fantasier får du höra om du kontaktar oss. Det finns mycket en dominant man och kvinna kan göra med en undergiven kvinna. Du och jag kommer överens om vad. Hon har aldrig varit tillsammans med en kvinna tidigare, men jag tycker att det är dags för det nu. Svara med foto och mobilnummer nu, du dominanta kvinna som vill hjälpa mig!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *