Till tjejen söker vi en extra kille

Hej ! Vi är ett par som bor i villa strax utanför Linköping i Östergötland. Hon är 30 och han är 32 och vi har varit tillsammans i över 10 år. Vi är båda ganska vältränade och ser nog hyfsat bra ut… Till tjejen söker vi en extra kille som kan ställa upp då & då när andan faller på… Tjejen här är söt, ganska lång, smal/vältränad med stora välformade bröst och en mycket läcker välformad häck. Vi sköter oss givetvis på alla sätt och är renliga och välrakade där det känns fräscht… Tjejen här är intresserad utav slick & sug och vill sedan bli tagen på alla sätt & vis, ev också ”the other way”.

Killen vi söker bör vara mellan 20 och 35 och se någorlunda bra ut och hyfsat vältränad (”fotomodell” behöver man dock givetvis inte vara). Är man sedan välutrustad så gör det ju inget… Viktigt att man är seriös, renlig och fullt frisk på alla sätt & vis förstås ! Till att börja med så kan tjejen och killen vi söker förslagsvis prova på själva allt som Ni/de behagar och sedan så kanske mannen i paret ev deltar i trekant- vi får se vad som känns bra ! Bra om du finns i Linköping med omnejd för det kan ju vara så att tjejen här vid något tillfälle blir kåt på Dig (efter det Ni kommer göra med varandra) och då gärna snabbt vill komma hem till dig för att tillfredsställa både dig och henne själv. Svara snabbt om du vill få möjlighet att uppfylla dina fantasier med en fräsch villig tjej med en läcker häck i läckra sexiga kläder som vill att Du fyller henne lite då & då och lite här & var…

Vi/Ni kan vara hemma hos oss exempelvis- observera att killen i paret på intet sätt är avundssjuk el liknande utan vill bara att tjejen skall få njuta maximalt och få sina fantasier uppfyllda… Skulle Ni vara ett par kan det också ev vara intressant. Hör av dig med förslag, ev frågor etc så hoppas vi på möte med just Dig !

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Snyggt par söker ung man för att tillfredsställa mej och min man ser på och tillfredställer mej mä mysigt hör av dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.