Extra man till min fru

extra-man-till-min-fruJag söker en extra man till min fru. Vi är nya inom det här. Hon vill men vågar inte. Hon vill inte att det skall vara planerat (så det får vi göra). Vi bör ses över en fika först för att få en naturligt neutral träff där vi kan se om kemin stämmer. Sedan tar vi tex. en golfrunda där vi lär känna varandra alla tre. Mat och vin brukar göra oss mjuka på kvällen. Då kan vi, lite spontant, försöka lirka trosorna av henne. Inga garantier alltså. Vi är 44/45, lite rundliga, oerhört trevliga och lättsamma. Hon kan tänka sig lite BS om du har en fru i samma situation. Om du vill kan jag tänka míg lite BS. Ärlighet och omtanke krävs. Även renlighet och kondom. Vi ser helst att du är i samma ålder som vi. Runt 45, har humor och vet hur att skynda långsamt. Vi hörs !

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej! Såg eran annons först nu men är intresserad av att träffa ett par för spännande upplevelser. Spelar också golf och är gift. Skulle vara intressant att träffa er. Hopas vi kan ses. Mvh, Joacim

  2. Kunde utvecklas till att vara Intressant som konstellation. En kvinna som är tillgänglig för en man till. Skulle passa in i mitt livspussel. Är gift. Har mycket i pipeline professionellt .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.