Fantastiskt om hon fick uppleva tjejsex

Fantastiskt om hon fick uppleva tjejsex

Hej! Vi är ett par där hon är bisexuell. Hon har länge fantiserat om tjejsex och vill nu uppleva det. Vi letar därför efter en tjej/kvinna mellan 18 och 35 år som drömmer om detsamma. Vi är öppna för båda trekanter och tjejsex, där han bara njuter av flickorna och tittar på. Men helst ser vi att alla tre kan leka tillsammans.

Hon är i början av de 30, 168 cm lång, stora vackra bröst, renrakad, lite blyg och har några kilo extra. Hon älskar att bli förförd och retad och älskar att retas tillbaka. Hon har väldigt enkelt för att få orgasm och kommer ofta under en kram. Hon har inga större sexuella barriärer och är oftast involverad, med undantag för en trekant med två män vi hade. Hon tyckte att det var lite obekvämt.

Han är i mitten av de 30, 185 cm lång, snäll, tålmodig och vet exakt vad som krävs för att tillfredsställa henne. Han har en fin kuk som är ganska genomsnittlig i storlek. Han älskar att slicka fitta och är bra med fingrarna. Dessutom är han mycket ihållande. Han har också några extra kilo:)

Om vi verkar intressanta, kontakta oss gärna med ett svar. Alla förfrågningar är garanterade svar, och vi skickar gärna bilder om du har en bild i svaret du skickar. Vi har under de senaste åren tagit en massa stygga bilder som vi gärna delar med dig så att du vet exakt vad du får:)

Vi är öppna för ”one night stands”, men mest av allt vill vi förmodligen ha en permanent vän som vi kan träffa flera gånger om kemin är rätt. Så skicka oss ett svar så tar vi en kopp kaffe, en öl eller ett glas vin.

Hoppas att du är här. Massor av kramar från oss.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *