Ha sex i samma rum som ett annat par

Ha sex i samma rum som ett annat par

Vi är ett par på 32 och 36 från Kalmar som vill lära känna ett annat par för att ha sex tillsammans. Lite om oss, hon är 178 cm/54kg/mörk och han är 178 cm/86 kg/blond. Våra fantasier handlar inledningsvis om att ha sex i samma rum som ett annat par där spänningen ligger i att titta och se på. Vi har ingen erfarenhet av att vara med ett annat par, men är väldigt nyfikna på idén. För oss representerar detta något nytt och vi vill utforska våra gränser med ett likasinnat par.

Först och främst vill vi lära känna er lite mer, vad som sen händer får vi se… men vi har ingen utan känner oss gärna fram lite lugnt och försiktigt. För oss är det viktigt att ni respekterar våra gränser. Därför vill vi se er i samma situation som oss så att vi kan utforska detta tillsammans. Vi är rena och sjukdomsfria och vi förutsätter att ni också är det. Hoppas att höra från er så att vi kan ha en fin tid tillsammans. Bifoga gärna en bild så att vi ser vem vi skriver med.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hallå där!!
    Vi är ett härligt par tjej 43 kille 50 som har ett tryggt och stabilit förhållande i 19,5 år nu. Vi litar på varandra till 100% och det finns ingen svartsjuka mellan oss. Vi har pratat länge om att blanda in både en extra kille och en extra tjej men inte kommit längre, alltid något som stört våra planer på något konstigt sätt. Vi har även pratat och kommit fram till att ett par vore nog det som vi ska leta efter. Vi vill inte ha några krav på partner byte, börjar med att umgås och kanske hittar vi varandra som mycket goda vänner och sex i samma rum vore as coolt, samma säng med smekande händer och om allt stämmer för alla så kanske ett partner byte kan bli av. Vi har börjat titta lite på hur sommaren ser ut och vi kommer att vara både på Öland, Österlen och västkusten med vår husvagn. Vi älskar att dansa bugg, festa och åka i vår Cadillac deville som just nu är trasig men ska fixas till sommaren. Älskar att vara ute i naturen och bara ta det lugnt och åka runt och kolla historiska platser mm. Lättsamma, glada och trevliga som bjuder på oss själva. Just nu har vi två husvagnar och funderar på att hyra ut den ena eller sälja, vi får se. Vore kul att hitta ett par som liksom vi gillar att röra på sig och inte behöver vara på ett och samma ställe. Vi är dom vi är och det trivs vi jävligt bra med. Gillar ärlighet, öppenhet, ömsinthet och respekt. Bli vår vän och kör med öppna kort så har ni vänner för livet, ljug och jävlas så blir vi ovänner för livet. Men vi är aldrig våldsamma, hatar våld. Kärlek och kramar finns i överflöd. Hör av er om det låter intressant vet jag. Tokigheter är riktigt nice och coolt ?

  2. Gör oss sällskap under ett par dagar på nudist camping, springa nakna, bada och sola nakna och ha sex i samma rum ?

  3. Par från Småland växjö som är intresserade. Hör av er så får vi se hur det blir med en träff, för vår del gärna ganska så snart. Sommar, camping och nakenhet är vå grej. Drar till en nudist camping nu på torsdag och blir där 5 nätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *