Hon behöver ordentligt med kuk

hon-behover-ordentligt-med-kukPar söker hård kuk

Söker en man som kan ta hand om min tjej, hon behöver ordentligt med kuk. Jag slickar och passar upp henne på alla sätt men blir inte så hård utan behöver ”en riktig karl” som kan fylla henne med hård kuk. Hon frågar hela tiden om jag inte kan ta hem en kompis för att knulla henne men det blir ju lite konstigt med en kompis, tror det är lättare med en okänd man, gärna från en annan stad.

Om du tror att du kan tillfredställa henne och har en hård kuk så är du mycket välkommen. Vi är öppna och trevliga, renliga och diskreta, det måste du åxå vara. Som sagt, söker en ”tjur” åt min tjej eftersom jag inte kan knulla henne så mycket som hon behöver. Inget sex mellan killarna men har ingen ”bögskräck” Ps ett stort plus om du är sambo eller gift, blir ju lite säkrare då, med tanke på sjukdomar osv.

Hör av dig

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hejsan !
    Fyller gärna! Var finns ni? Jag finns i Norrköping.
    Söker par att bli KK med !

    Befruktarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *