Liten kvinna sökes!

Liten kvinna sökes!

Vi är ett dominant par i medelåldern, som söker en undergiven kvinna. Vi är mycket bestämda av oss, men kommer också att visa dig mycket ömhet. Vi är inte av den sorten som låter en piska eller dylikt bestämma. Vi får som vi vill utan några redskap. Allt sker förstås efter givna gränser, som vi gemensamt bestämmer, dock bestämmer vi över dig.

Vi är inga galningar utan helt vanliga Svenssons, men med denna lite udda läggning. Lämnar du över dig till oss, åker du också härifrån i samma skick som du kom, men däremellan kan mycket hända. Vi kommer att känna ett stort ansvar för dig, ta hand om dig både ömt och hårt. Du kommer att få finna dig i att bli förnedrad då vi finner större njutning i det än i ”hårda tag”.

Mannen är normalbyggd, medan kvinnan är mycket överviktig. Vi har inga direkta krav på dig mer än att du är undergiven eller önskar bli det och att du inte har några könssjukdomar, då vi är helt friska. Just du, våga höra av dig! Vi kontaktar dig, så som du vill. Vi är inte ute efter många kontakter, utan just din, så skicka oss ett svar nu!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *