Kinky och rått sex

Kinky och rått sex

Vi letar efter generösa män som vill leva ut sina sexuella fantasier, han är lite bisexuell. Vi kan gå med på det mesta inom mjukt sex men när det gäller kinky och rått sex så måste du vara väldigt generös. Du är en man på minst 35 och upp till 70 år. Vi ställer inga krav på dig förutom att du är frisk, renlig och att du är trevlig. Hon 28 år 174 cm, mörkblond med långt hår, stora 85-d bröst, smal och mycket vacker. Han är 44 år, trevlig och snygg. Vi är diskreta och har en plats. Vi gillar den här typen av sex.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Bi-nyfiken kille söker par som er. Jag är lång och atletisk och normalhängd, så söker ni en kraftig, vältränad biff med enorm kuk, så är jag nog inte den ni söker. Men om ni vill ha en normal, trevlig, lyhörd och nyfiken kille, så kan ni ju höra av er så får vi se ifall ömsesidigt tycke uppstår. Har svårt att benämna min egen ”skönhet”, men ser iallafall bra ut enligt andra. Men jag delar gärna med mig av bilder privat, så får ni själva avgöra. Jag är snart 55, men de flesta brukar gissa att jag är 5-10 år yngre och jag känner mig som 35…

  2. Ni låter precis som det jag fantiserat om, länge. Jag är 54, men känner mig rätt mycket yngre (de flesta tror jag är det). Normalhängd, trevlig, rätt sportig man med stort intresse för sex. Är ni nyfikna på att veta mer så kontakta mig. Jag svarar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *