Kvinna för vanliga nöjen och mysighet

Kvinna för vanliga nöjen och mysighet

Seriöst gift par i mitten av de 40 drömmer om att få komma i kontakt meden kvinna för gemensam sex och mysighet. När allt kommer omkring lever du bara en gång och även om vi har lekt med tanken länge har vi bara nu tagit oss mod med att försöka komma i kontakt med en kvinna med samma tankar.

Det kan vara helt nytt och otestat för dig, precis som det är för oss. Vår anledning till att publicera den här annonsen har inget att göra med att rädda ett äktenskap, eftersom vi har en bra och säker relation redan. Anledningen är att vi båda vill utforska den underbara erotik som tre personer kan ha tillsammans i en säker miljö.

Lite om oss själva: Vi har båda helt normalt utseende och kroppar. Hon är ungefär 175 cm, mörkblond och normal kroppsbyggnad. Han är 180 cm, blond med normal kroppsbyggnad. Vi går för att vara utåtriktade, sociala och ett par du kan lita på. Han är utåtriktad och social till sin natur, medan hon behöver lite mer tid för att visa vem hon egentligen är. Annars är vi vad vi kallar livsnjutare. Älskar att resa och älskar god mat och vin.

Naturligtvis så vill vi med en sådan här annons ha så mycket anonymitet som möjligt, men vid seriösa svar kan vi berätta mer om oss själva och utbyta bilder. Vi bor i östra Sverige, men för träffar med oss tillbringar vi mer än gärna lite tid för att resa. Vi är villiga att resa ganska så långt för träffar på hotell.

Vi har inga speciella önskemål om ditt utseende eller ålder, men förväntar oss diskretion och ärlighet. Hoppas att det finns en kvinna som har en djup önskan att träffa oss… men som vi har hittills bara lekt med tanken. Kram ifrån oss

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.