Sex i samma rum och partnerbyte

Sex i samma rum och partnerbyte

Vi är ett par från Sverige (Linköping) som länge har haft fantasier om att öka spänningen i sexlivet genom att låta ett annat par delta i våra sexlekar. Så nu tar vi chansen att lägga ut en annons för att se vad den kan göra för oss. Vi är båda välutbildade och har sexiga kroppar. Hon är 35 år, 175 cm lång och väger cirka 59 kg. Han är 39 år, 192 cm lång och väger 110 kg. Vi är båda mycket attraktiva personer både fysiskt och mentalt. Har mycket humor och en social intelligens. Båda har vi bra jobb och vi bor ensamma (han har 2 barn på 5 och 7 år som besöker oss varannan helg) i en mycket stor villa. (Har allt från bilar till guld för att uttrycka det krasst …) Vi är väldigt mobila och kan resa vart som helst. (En neutral plats kanske är bäst första gången vi träffas?)

Vårt sexliv är helt fantastiskt med ”drömsex” varje dag, ja ofta flera gånger om dagen, men som jag sa, vi kan föreställa oss att prova på mycket mer inom det sexuella. Han har varit med två kvinnor tidigare men hon är ganska så oerfaren, men MYCKET nyfiken. Han har lite lätt homofobi, men att dela en härlig kvinna med en annan man för att få henne att bli mer nöjd än hon någonsin blivit tidigare låter spännande. Hon blir riktigt upphetsad av idén att älska med en annan kvinna eller med två män.

Våra önskemål är att först lära känna ett par under en god middag och en flaska gott vin för att se om kemin är rätt. (Vi är ganska så kräsna av oss så vi hoppar inte över någonting) Sen kanske kan vi prova på sex i samma rum och partnerutbyte om ömsesidigt intresse finns. Vi båda älskar oralsex och kan ägna oss åt det i timmar! Vi är båda rakade/delvis rakade där nere. Visst är det väl så att ingen gillar att få hår i soppan? Vi vill också att de vi träffar ska bli våra vänner också utanför sängen. Vad sägs om till exempel en sydlig resa tillsammans till sommaren?

Vi är bara intresserade av normalt sex (ni vet vad vi pratar om…) och 100% renlighet, friskhet och diskretion. Hon är väldigt sexig, är kukfixerad och har en fast och fin B-kupa. Han är en idrottsman, bröst och kjolfixerad och har en normal kuk på 19 x 15 cm. Vi gillar INTE tatueringar och piercingar (många som vi har tappat bort nu?) Så har ni det så finns det ingen anledning att svara oss! Om ni emellertid är som vi är ni välkomna att svara så får vi se om det slutar med något spännande framöver. Se helst att ni inte har deltagit i gruppsex förut, för då kommer vi alla att vara på samma nivå, men det kan vara en fördel att ni är lite mer erfarna, eller … Ser fram emot att höra från några vanliga förnuftiga människor i vår ålder eller yngre. Par som svarar med bara två meningar och utan foto går direkt till papperskorgen. Kyss och kram.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *