Läcker gratis sex

Läcker gratis sex

Hey! Jag är en 23-årig bisexuell tjej som vill träffa ett par för utsökt icke-förpliktande sex. Jag gillar att vara dominerande gentemot kvinnor och underordnad män.

Det jag ser för mig är att vi lär oss lite om varandra via mail, om kemin sen är rätt kan vi träffas på ett hotell i Stockholms området för en natt med vått sex. Mannen kan se på när jag tillfredsställer kvinnan och så småningom knullar han oss båda. Jag gillar det hårt och grovt. Detaljer vi kan komma överens om i mail.

Skydd och diskretion är ett måste. Gillar också att mannen är välutrustad och har en normal kropp. Kvinnan kan vara av alla storlekar. Jag är själv stor, med mörkt hår och cirka 1,80 lång.

Endast seriösa svar med ett foto kommer att besvaras!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *