Par för spännande samvaro sökes

Hej på er!

Om ni är ett trevligt socialt par som är intresserad av att få en god relation och sköna stunder tillsammans med ett jordnära glatt lättsamt par från Dalarna fortsätt gärna att läsa, det kan vara just Er vi Söker.

Vi skulle vilja hitta ett annat okomplicerat kravlöst Par som är på ungefär samma våglängd som oss själva, att skapa en långvarig relation ihop med. För att dels hjälpa vår kvinna med att fortsätta utforska sin sexualitet och sitt stora intresse för andra kvinnor. Sen vad som händer under resans gång låter vi vara osagt, men det är där fokus ligger just nu. Vi söker därför inte ett annat par för partnerbyte, utan vill fokusera på kvinnan i vårt förhållande. Om det finns intresse från alla håll och relationen byggs på kan det hända att relationen utvecklas och blir till något mycket mer, men det får tiden utvisa.

Vi söker inte efter någon/några i en speciell ålder eller med en speciell kroppsform utan vi lägger all vikt på personkemin. Vi söker inte heller någon/några som måste ha en viss grad av erfarenhet.

Passar Ni in på vår beskrivning? Känns vi som ett par för Er? Är det just dig Er Söker? Tveka inte att skicka iväg ett svar eller ett brev till oss så kanske vi kan få en härlig stund tillsammans.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *