Nyfikna på partnerbyte

Nyfikna på partnerbyteVi är nog relativt vanliga människor, bor i hus utanför Stockholm, har barn, jobbar, akademiker, och vanliga intressen. Vi gillar matlagning, träning, inredning, våra vänner mm. Många är gångerna då vi pratat om våra sexfantasier, och ständigt återkommande är tanken på partnerbyte.

Eftersom vi är totala nybörjare på detta område, vet vi inte riktigt vad vi är ute efter. Vi tror dock att vi vill träffa ett attraktivt, fördomsfritt par som skulle kunna vara våra vänner. Givetvis måste det finnas en sexuell laddning mellan oss.

Vi är inte BS nån av oss (så vitt vi vet, vi har aldrig provat!), vi brukar inte ägna oss åt alltför sjuka saker, men det säger väl sig själv. Däremot tycker vi om att leka, använda olika attribut, göra oss fina för varandra och prata varandra kåta. Hon fantiserar om två män samtidigt, dubbelmacka mm. Han tänder på tanken att ha sex med en annan kvinna, i samma rum som sin fru.

Vi håller oss i form, bryr oss om vårt yttre och är så gott som helrakade båda två, en av oss är piercad. Vi tycker att vi är sociala, intelligenta, trevliga och gästfria. Finns det något par som tycker detta verkar intressant, hör av er så får vi lära känna varandra. Foton är inga problem, säg bara till.

Kram Nyfikna Paret

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *