Par som vill lära en oerfaren

Hej! Jag är en ung tjej som är oerfaren vad gäller trekanter osv men vill mer än gärna testa detta. Anledningen till att jag söker par till detta är för att jag även är intresserad av tjejsex och då kan det ju inte passa bättre än att göra detta med ett par. Så om ni är intresserade skicka gärna ett meddelande så svara jag så fort jag kan och kik finns för vidare konversation. Kram,

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej vi är ett par (25/35). Vi är nyinflyttade, snälla och nyfikna. Hör gärna av dig om du vill umgås!

  2. Jag och min fru hade gärna delat säng med dig. Hör gärna av dig om du vill dela denna upplevelse med oss

  3. Hej vi är ett par (31/34) som är intresserade på att ha med en tjej till.
    Bor i stockholm.

    Hör gärna av dej
    Millann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *