Partnerbyte och parsex?

Partnerbyte och parsexFinns något par som är intresserade av en hotellträff, möte hos er, oss eller någon annanstans? Vi funderar på Göteborg ev. Malmö/Köpenhamn. Kanske kunde vi träffas på hotell, gå ut och äta en bit mat, dricka en flaska vin för att se var det slutar? Sedan kanske lite PARSEX, MYSPYS kanske PARTNERBYTE?

Låt oss tex börja med middag och vin ute på stan, titta varandra i ögonen, småkänna på varandra under bordet. Hetsa upp varandra mer och mer för att kanske fortsätta upp på ett hotellrum. Låta spänning, attraktion och kåthet stiga. Smeka varandra utanpå kläderna. Låta oss tjejer sätta oss på huk framför killarnas skrev. Leka, smeka gosa och egga dem, sakta knäppa upp killarnas byxknappar, smeka deras hårda bulor, sakta dra ner gylfarna och låta lemmarna välla ut. Låta våra fuktiga [censored] blöta ner deras stenhårda lemmar. Runka dem, suga dem…… Låta killarna slicka oss tjejer innan vi sakta låter killarnas härliga stenhårda lemmar tränga in i oss…… Byta partner, se våra härliga män bli allt kåtare……Sätta killarna i varsin stol och mysa själva med lite tjejsex? Med killarna som allt kåtare åskådare? För att sedan se vad de tänker hitta på med oss, när de inte kan stå emot längre?

Vi är mycket fräsch och trevligt gift par och vet till 100 % var vi har varandra. Båda rakade. Vi är mycket intresserade av att komma i kontakt med ett par som tänker lika och tänder på samma saker. Gillar rak och härlig sex tillsammans.

Berätta vad ni gillar, vad ni kanske vill göra när vi träffas och hur ni ser ut. Svar med bilder är givetvis mest intressanta. Hoppas på mysig kontakt med er. Kanske är ni redan två par som vill ha med ett tredje…? kom med idéer, vi tycker det mesta är spännande! Vi är relativa nybörjare på det här med parsex men har provat ett par härliga gånger. Vi är öppna för alla tänkbara spännande förslag under helger. Förhoppningsvis hittar vi ett par att umgås med i sängen nu till vår och sommar. Förväntansfulla och riktigt kåta kramar.

Vi längtar efter ert svar…

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej! Vilken ålder ?
    Vi är också ett par som är nya med par sex! Ni verka jätte seriösa och trevliga. Precis som vi 🙂
    Hör av er vid intresse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *