Sexintresserat par söker

Sexintresserat par sökerSeriöst par sökes

Hej på er! Vi är ett sexintresserat par som söker ett likasinnat här ute. Vi har ingen erfarenhet av parsex utan endast trekanter med 2 killar och en tjej. Så vi vill prova oss fram med ett öppensinnat par. Killen är BS inte tjejen, dock kan hon tänka sig att prova bli slickad om allt känns rätt och vart det sen leder får vi väl se. Dock garanterar hon ingen motprestation på den fronten.

Vi bor i hus och kan träffas både hos er eller här. Killens dotter bor hos oss varannan vecka så det handlar inte om träffar 5-6 i månaden utan nån gång då och då. Det par vi söker får gärna båda vara BS, bo i våran någorlunda närhet och framför allt vara seriösa och klara att säga nej om nån träff känner att det inte känns rätt. Att bara låta bli att höra av sig är = oseriöst Vi berättar gärna mer och svarar på frågor och om vi alla känner att det känns rätt så byter vi ansiktsfoton och planerar in en träff. OBS! Vi vill inte maila i flera veckor utan vi söker enbart sex här och vill träffas irl.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Vi är ett par 43 och 50 som bor i Kronoberg och som har 19 härliga år tillsammans, mycket trygga och stabila, avslappnande och älskar härlig sex. Har aldrig testat med ett annat par och ingen av oss har haft en trekant men pratat mycket om det. Ett par är nog vad vi verkligen skulle vilja testa, sex i samma rum och samma säng med hjälpande händer och om allt fortfarande känns rätt för alla parter så byter vi partner och absolut grupp sex. Tror vi skulle kunna få det riktigt skönt ihop. Tjejen är dock mycket trång så vi letar efter ett par eller en kille som har liten kuk och smal. 10cm till max12cm och smal, max normal smal. Stämmer det in på er så hör gärna av er. Så kan vi prata och eventuellt byta lite bilder. Vi har tyvärr extremt fullt upp just nu men det borde snart lugna ner sig lite tycker vi. Min kuk är 11,5cm och två millimeter under rfsu tjocklek. Hon tycker att den passar henne helt perfekt så hon köpte en clone a Willy och gjorde en egen dildo som är exakt kopia av min kuk. Så hon vill inte ha en större kuk för då låter hon hellre bli. Så om ni stämmer in på detta vore det extra nice att höra från er. Har tyvärr svårt att hitta någon som har liten kuk men det är det enda som faktiskt fungerar för oss. Hoppas att det stämmer så hörs vi, stämmer inte måtten så hörs vi inte 😪 kram från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *