Söker ett par då jag har ett stort behov av mer hämningslös sex

Söker ett par då jag har ett stort behov av mer hämningslös sex

BS-man med vacker kropp i 40-årsåldern, söker ett par mellan 30 och 45 år för njutningsfull samvaro hemma hos er. Trevligt om ni har litterära eller andra kulturella intressen men viktigast är ju att ni har en god aptit på riktigt njutningsfull sex mellan oss tre. Det förutsätter bland annat ett ni är intresserade och blir kåta av tanken på att ha sex med en man som har sitt huvudintresse åt det heterosexuella hållet, men som även vill pröva på att njuta av närheten till en man. Jag vill känna doften och fukten från en kvinnas kön såväl som styvheten och mjukheten från en härlig kuk som är hård, uppsvälld och förväntansfull.

Alla tänkbara kombinationer mellan oss tre är möjliga. Mannens kuk i min stjärt samtidigt som jag har min kuk i kvinnans slida eller stjärt, eller min kuk i kvinnans svalg och mannens kuk i mitt svalg, eller helt vanliga dubbelmackor. Jag är heller inte främmande för våtsex, att bli agad med ris på stjärten och under hela tiden vara bunden till händer och fötter. Med låren ordentligt isär vill jag känna fingrar och dildos djupt inne i mitt stjärt hål av dig kåta kvinna, samtidigt som jag suger baken på dig.

Jag har hittills haft ett sexuellt förhållande med en och samma kvinna hela tiden, men längtar nu väldigt mycket efter att få leva ut min sexualitet betydligt mer. Har ett stort behov av mer hämningslös sex. De finns inga gränser, inga könsbarriärer, inga tabun. Allt är tillåtet, bara det stimulerar kåtheten och det djuriska begäret efter fitta, efter kuk och efter ett härligt stjärthål med den glatta renspolade insidan av den mjuka knipvänliga stjärten. Full diskretion krävs och ges. Svara helst med foto och mobilnummer! Göteborg.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.