Söker ett par som vill ta hand om mig och smeka över hela mig

Hej! Jag drömmer om att låta ett par ta hand om mig. Det bästa jag vet är att bli smekt och fingrad så då borde 2 extra händer vara så mycket bättre. Jag är lite blyg och undergiven så det är ett plus om ni är dominanta men samtidigt tänder på att ta hand om blyg tjejer 😉 så finns det ett par i min ålder som har en liknade fantasi så hör! Puss och kram!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej ,vi är ett par som aldrig provar detta men det känns spännande att pröva och det vore roligt att träffa dig för en träff och se vart det landar.Och du behöver inte vara orolig, vi tar hand om dig på bästa sätt.

  2. Vi är ett par från kronoberg som är intresserade av att leka med dig, smeka och ta hand om dig så hör av dig vet jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *