Söt tjej som letar efter trevliga par med erfarenhet

Söt tjej som letar efter trevliga par med erfarenhet

Har tänkt på det här länge, men det har ännu inte blivit verklighet, men jag väljer nu att prova om det rätta är att registrera sig här. Jag är en vacker, färgad tjej på 25 år, 163/54. Bor i Stockholm. Är liten och snygg, med fin rumpa och små fasta bröst. Jag är singel och redo för något icke-seriöst. Utåtriktad, social och glad över att lära känna nya människor. Kan vara lite blyg och försiktig till en början, men har en stor sexuell lust.

Jag letar efter ett trevligt par för en god, sexuell relation, kanske vi också njuter av varandra såväl i sängen som utanför sängen. Har aldrig varit med en annan tjej, men tänder verkligen på tanken. Ni har erfarenhet av tjejsex, ni har varit tillsammans i några år och är säkra på varandra. Endast par, 25-45 år, med erfarenhet. Se helst att ni är icke-rökare. Vill hitta det där enda paret som jag känner mig säker på och där vi kan testa mina gränser tillsammans.

Det är avgörande att kemin är rätt och vi finner varandra attraktiva. Så först, vill jag att vi träffas över en kaffe eller liknande för att se om kemin finns.

Naturligtvis är jag ren, sjukdoms fri och diskret. Så är ni också.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej på.deg
    Se va interesant din tankar om du vill kontakta min fru på de numret 0769208286 se vi kan diskutera hir vi ska trefas

  2. Ett erfaren mixed par( Afro/Latino) som jättegärna vill hooka upp m dig, otroligt avslappnande och tar stunden som den kommer…

  3. Hej på dig – måste säga att du ser väldigt läcker och fin ut! Vi träffar gärna dig på en fika och hoppas att vi gillar varandra så att det kan leda till heta och sensuella sexmöten med dig! Vi är ett gift par på 55/56 år men ser mer ut runt 45 – då vi har sett till att ha ett fräscht yttre. Vi har en stor sexuell lust och vi gillar mer sensuell sex är hård. Min fru är vacker och har en smal och fin kropp och är från Cuba men har bott i Sverige länge – jag är svensk och har en vältränad kropp. Vi har ett väldigt bra och ordnat liv, vi har ett härligt sexliv tillsammans men skulle vilja bjuda in en tjej/dig till att få uppleva fantastisk sex ihop med oss. Vi bor också i Sthlm. Kram från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *