Söt tjej som letar efter trevliga par med erfarenhet

Söt tjej som letar efter trevliga par med erfarenhet

Har tänkt på det här länge, men det har ännu inte blivit verklighet, men jag väljer nu att prova om det rätta är att registrera sig här. Jag är en vacker, färgad tjej på 25 år, 163/54. Bor i Stockholm. Är liten och snygg, med fin rumpa och små fasta bröst. Jag är singel och redo för något icke-seriöst. Utåtriktad, social och glad över att lära känna nya människor. Kan vara lite blyg och försiktig till en början, men har en stor sexuell lust.

Jag letar efter ett trevligt par för en god, sexuell relation, kanske vi också njuter av varandra såväl i sängen som utanför sängen. Har aldrig varit med en annan tjej, men tänder verkligen på tanken. Ni har erfarenhet av tjejsex, ni har varit tillsammans i några år och är säkra på varandra. Endast par, 25-45 år, med erfarenhet. Se helst att ni är icke-rökare. Vill hitta det där enda paret som jag känner mig säker på och där vi kan testa mina gränser tillsammans.

Det är avgörande att kemin är rätt och vi finner varandra attraktiva. Så först, vill jag att vi träffas över en kaffe eller liknande för att se om kemin finns.

Naturligtvis är jag ren, sjukdoms fri och diskret. Så är ni också.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej på.deg
    Se va interesant din tankar om du vill kontakta min fru på de numret 0769208286 se vi kan diskutera hir vi ska trefas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.