Vill träffa en tjej för trekantsex

Vill träffa en tjej för trekantsex

Hej, vi är ett par på 32 och 35 år som letar efter en härlig tjej som vill vara med oss på trekantsex. Vi letar efter en tjej som vill ha mycket sex (tjejsex) och som vill prova nya saker. Jag är 32 år, jag älskar sex och är väldigt kåt ganska mycket hela tiden. Jag har stora bröst som är läckra. (85b/c) Jag har inte provat tjejsex innan men jag vill slicka fitta, använda leksaker osv.

Min man är 35 år och väldigt stilig och charmig. Han är fantastisk i sängen och är mycket bra med tjejer. Han har en stor och tjock penis som är mycket uthållig, han kan tillfredsställa oss i timmar. Vi bor i ett fantastiskt hus där vi kan träffas om så önskas. Hoppas att du gillar det du läser. Så vi vill gärna höra mer från dig så att vi kan träffas. Stor kram från oss!

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.