Vill du dela mina sexuella fantasier?

Vill du dela mina sexuella fantasier?

Jag är en tjej på 19 år som söker tjejer/kvinnor eller par (där hon är bisexuell) i och runt Stockholm. Jag är en ny student här i stan och vill nu leva ut mina sexuella fantasier. Jag är 164 cm/54 kg, vältrimmad kropp, brunt halvlångt hår, bruna ögon. Jag får ofta höra att jag är en söt tjej. Brösten är väldigt känsliga, fasta och fina (85B) och min fitta är alltid rakad och konstant våt. Jag är lite oerfaren, men drömmer om sex med både män och kvinnor, ofta tillsammans. Jag gillar idén om styva kukar, en våt fitta, ett bra knull, oralsex, analsex, våtsex, lättare S/M, dildolekar, foto/film, sexiga kläder, hård sminkning, ”hora” beteende, sex på offentliga platser, sex på stan, att vara riktigt oförskämd och utmanande osv.

Blir kåt av tanken att visa en annan sida av den lilla, oskyldiga Ann-Helen. Drömmen är ett gott vuxet par, eller flera människor tillsammans, där jag efter konstens alla regler får full träning i utsökt och ohämmad sex. Därför söker jag efter kvinnor och par (eller grupper) i åldern 30-60 år. Ensamstående män, speciellt ni som är under trettio – så klart! Och: Jag svarar bara de som bifogar en bild av sig själva och en utförlig beskrivning. Då får du några bilder av mig tillbaka. Denna annons är allvarligt menad, och jag accepterar bara allvarliga (men inga oförskämda och upprörande) svar tillbaka.

Bli medlem gratis för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.